Friday, July 7, 2017

RR ESTONIA Tartu Rally´l saab näha kahte WRC autot

Valrriy Gorban toob Eestis rajale Mini Cooper WRC auto

14.-15.juulini sõidetakse Tartu-, Põlvamaa ja Elva teedel Eesti autoralli meistrivõistluste ja Estonian R2 Challenge neljas etapp RR ESTONIA Tartu Rally 2017.
Reede hommikuse seisuga on võistlusele registreerunud 85 võistluspaari üheksast riigist.
Neljapäeval registreerisid end võistlusele Eurolamp World Rally Team sõitjad Valeriy Gorban – Sergei Larens, kes toovad rajale Mini Cooper WRC auto.
See tähendab, et tänavusel RR ESTONIA Tartu Rally´l saab näha kahte WRC autot, sest juba varem olid end võistlusele registreerinud Eesti meistrivõistluste 4WD absoluutarvestuse liidrid Georg Gross – Raigo Mõlder, kes stardivad võistlusele Ford Fiesta RS WRC autol.
48. MM-rallil startinud Gorbanile on see Eesti teedel kuuendaks stardiks. Ukrainlase viimane Eestis sõidetud võistlus oli 2012. aasta Võrumaa Talveralli, mille ta lõpetas Mitsubishi Lancer Evo IX autol sõites absoluutarvestuse 11.kohal.
Poola MM-rallil WRC Trophy arvestuse esikoha teeninud Valeriy Gorbanile ja tema eestlasest kaardilugejale Sergei Larensile on RR ESTONIA Tartu Rally heaks ettevalmistuseks juuli lõpus sõidetavaks Soome MM-ralliks.


Foto: Raivo Remmelgas

No comments:

Post a Comment