Friday, May 26, 2017

Eesti autoralli meistrivõistlustel on uus veebileht autoralli.ee

Eesti autorali meistrivõistluste koduleht on nüüd valmis!

Koos täna startiva Neste Harju ralliga, mis on Eesti autoralli meistrivõistluste teiseks etapiks, tõmmatakse kate ka Eesti autoralli meistrivõistluste uuelt veebilehelt autoralli.ee Seni on meistrivõistluste ja selle etappide kohta olnud info olemas Eesti Autospordi Liidu veebilehel, kuhu ta jääb dokumentidena ka edaspidiseks. Autoralli meistrivõistluste uus veebileht autoralli.ee toob kogu sarja ja etapid ühte kohta ning see tugevdab meistrivõistlusi kui tervikut.
Disainiagentuur Neway poolt loodud uus veebileht on tehtud suunaga publiku poole. Ralli on Eestis väga populaarne ja jälgitav, kuid peab tunnistama, et kvaliteetse ja atraktiivses vormis info edastamine rallide ajal ja nende vahel on olnud tagasihoidlik. Samuti ei loonud senine kajastus meistrivõistlustest pilti kui tervikust vaid pigem viiest-kuuest eraldi rallist.
Uus leht koondab endasse kõigi etappide info, ralli ajal on autoralli.ee lehelt leitav ralli jälgimiseks kõik vajalik info. Neway pani selle kõik ilusasse pakendisse ja rallit on nüüd mugav jälgida nii arvutist, tahvlist kui mobiiltelefonist. Rallide vahel pakub leht lugemist erinevatel teemadel.
Ühe olulise uuendusena sellel aastal on see, et kõigil Eesti autoralli meistrivõistluste etappidel on kasutusel võistlusautode GPS jälgimine. Seda on ka varasemalt kasutatud, kuid nüüd on see kohustuslik. Eeskätt on see oluline turvalisuse seisukohast, ekraanil on näha katsel liikuvad autod ja kui mõni masin seisma jääb või aeglaselt liigub, on see võistluste juhile kohe teada ja ta on valmis vajadusel sekkuma. Teine pool on aga selle info kuvamine rallipublikule, nii saab lisaks aegadele vaadata ka auto asukohta katsel ja selle kiirust. GPS jälgimissüsteemi rallidel kasutamist toetab Eesti Autospordi Liidu värske partner, Nordauto, mis on üks suurimaid siseruumides tegutsevaid autosalonge Eestis.
Janek Mõik, Nordauto juhatuse liige: „Meie suhe autoralliga on olnud pikk ja teame, et turvalisus nii sõitjatele kui publikule on alati kõige olulisem. Kodused meistrivõistlused tõotavad tulla tänavu põnevad ja see, et saame rallide turvalisusele kaasa aidata on meile väga oluline.“
Eesti meistrivõistluste teine etapp Neste Harju Rally sõidetakse Rae, Anija, Raasiku ja Kose vallas ning Ülemiste City´s. Ralli võistluskeskus, hooldusala, stardi-ja finišipoodium asuvad Ülemiste Citys.
Kokku sõidetakse kahe võistluspäeva jooksul 10 kiiruskatset, kogupikkusega 92,14 km. Ralli punktikatse on 13,35 km pikkune SS10 A+Autorent.
Neste Harju Rally start antakse 26. mail kell 18:00 Ülemiste Citys. Esimesele 8,50 km pikkusele Neste katsele stardib esimene võistlusauto kell 19:03. Neste Harju Rally 2017 võitjad sõidavad Ülemiste Citys olevale poodiumile laupäeval kell 16:00.

Nordauto Grupp OÜ on tegelenud autode müügiga enam kui 5 aastat ja on üks suurimaid siseruumides tegutsevaid autosalonge Eestis. Meie salongi pindala on 2500 m2 ja mahutab 160 sõidukit. Kõik müügis olevad sõidukid läbivad tehnilise kontrolli ning enamusel on ka tootjapoolne või siis Nordauto lisagarantii.

No comments:

Post a Comment